صفحه |
عنوان |
1 |
فصل اول: مقدمه و مروری بر تحقیقات گذشته(مرور منابع) ——————————– |
2 |
1-1- مقدمه ای بر پلاستیک های بسته بندی مواد غذایی————————————– |
6 |
1-2- بسته بندی فعال در صنعت مواد غذایی———————————————— |
8 |
1-3- جاذب های اکسیژن————————————————————— |
13 |
1-3-1- انواع جاذب های اکسیژن—————————————————— |
14
|
1-3-2- استفاده از جاذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی(یا جاذب های اکسیژن در ماتریس پلیمری)—————– ——————————————————– |
17 |
1-3-3-جاذب های اکسیژن بر پایه اسید آسکوربیک ————————————— |
18 |
1-4- مروری بر تحقیقات گذشته———————————————————- |
23 |
فصل دوم: مواد، روش تحقیق و نتایج—————————————————- |
24 |
2-1- مواد مورد استفاده—————————————————————– |
24 |
2-1-1- پلی اتیلن با دانسیته پایین (LDPE)——————————————— |
25 |
2-1-2- اتیلن وینیل الکل(EVOH)—————————————————- |
28 |
2-1-3- آسکوربیک اسید(Ascorbic Acid)——————————————— |
29 |
2-1-4- پلی اتیلن گلایکول(PEG)—————————————————– |
30 |
2-2- روش های فرایند و بررسی خواص————————————————- |
30 |
2-2-1- دستگاه های فرایند ، روش تهیه نمونه ها و دستگاه های اندازه گیری و بررسی خواص— |
30 |
2-2-1-1- مخلوط کن داخلی—————————————————– |
31 |
2-2-1-2- پرس گرم———————————————————— |
33
33
|
2-2-2- تهیه آمیزه و فرمولاسیون—————————————————-
2-2-2-1-تهیه محلول حاوی جاذب اکسیژن—————————————–
2-2-2-2- تهیه آمیزه پلیمری—————————————————-
|
34 |
2-3- آزمون های انجام شده و نتایج————————————————— |
35 |
2-3-1- آزمون خواص مکانیکی- کشش———————————————– |
39 |
2-3-2- آزمون گذردهی اکسیژن—————————————————– |
41 |
2-3-3- آزمون انتقال بخار آب——————————————————- |
44 |
2-3-4- آزمون میزان جذب اکسیژن ————————————————- |
47 |
فصل سوم: بحث و نتیجه گیری پیشنهادها———————————————- |
48 |
3-1- خواص مکانیکی آمیزه ها ———————————————————- |
50
51
52
53
|
3-2- گذردهی اکسیژن—————————————————————-
3-3- انتقال بخار آب——————————————————————
3-4- جذب اکسیژن با دستگاه کروماتوگرافی گازی——————————————
مراجع——————————————————————————
|
|
|
|